top of page

Tervisekindlustus


Kas oled töötajasõbralik ja hooliv tööandja? Soovid toetada töötajate töövõime säilimist ja vähendada seeläbi töövõimetuspäevase arvu? Kas Sinu jaoks on tähtis, et Sinu töötajad saaksid soodsamini ja kiiremalt lahenduse tervisemurele? Küsi pakkumist kohe, kirjuta meile: info@inpro.ee või saada päring.

Pakume individuaalset lähenemist igale kliendile pakkudes Töötajate Tervisekindlustuse/Ravikindlustuse lahendust vastavalt konkreetse ettevõtte nõudmistele ning võimalustele.



MAKSUSOODUSTUS Alates 2018. aastast on ettevõtjatel võimalus maksuvabalt tasuda ravikindlustuslepingu kindlustusmakseid kuni 100€ kvartalis (400€ aastas) töötaja kohta.

ETTEVÕTTE TERVISEKINDLUSTUS

Tervisekindlustus/ravikindlustus on tööturul pakutud sotsiaalgarantiide programmidest kõige kõrgemalt hinnatud eelis, mida tööandja saab töötajale pakkuda.

Tervisekindlustus/ravikindlustus töötajatele on tööandja poolt vabatahtlikult sõlmitav kindlustus oma töötajate huvides riikliku ravikindlustussüsteemi täiendamiseks. See on suurepärane lisaväärtus töötaja motivatsiooniks ning uringud on näidanud, et töötajad väärtustavad tööandjat, kes hoolib nende tervisest ja heaolust. Lisaks piisavale puhkusele ja paindlikule tööajale on oluliseks saanud ka tervisekindlustuse olemasolu.

Tervisekindlustus võimaldab ettevõtte töötajatel kasutada tasulisi raviteenuseid ilma lisakuluta või väiksema kuluga (sõltuvalt kindlustusprogrammist) ja saada kiiremini vajalikku ravi. Tervisekindlustus töötajatele sobib erineva suurusega ja erineva valdkonna ettevõtetele.





71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page