top of page

Kaskokindlustus (sõidukipargi kindlustuslahenduse võimalused)

Updated: Jan 29

Sõidukikindlustus ehk kaskokindlustus on vabatahtlik ja on mõeldud eelkõige sõiduki omanikele, kes lisaks kohustuslikule liikluskindlustusele soovivad oma transpordivahendile täiendavat kindlustuskaitset. Viimasel ajal on kaskokindlustuse hinnad tunduvalt tõusnud.


Kaskokindlustus - Inpro Insurance - inpro.ee/kaskokindlustus

Küsi pakkumist meie käest. Kui päring on meieni jõudnud, võrdleme kiiresti erinevate kindlustusseltside pakkumisi ning aitame valida Sulle sobivaima kindlustuslahenduse. Pakkumiste võrdlus tuleb Sinu e-mailile mõne minutiga. Inpro Insurance kliendid alati saavad parimad kindlustustingimused ja turu parima hinnaga.


Kui mõni teine kindlustusvahendaja pakub Sulle samade tingimustega soodsamat lahendust, teeme Sulle veel parema pakkumise. Oleme oma kliendile abiks nii parimate variantide leidmisel, kui ka toeks kindlustusjuhtumi korral. Alati peame meeles, millal lõppeb Sinu sõiduki kindlustus ja anname märku, kui on aeg uuesti kindlustada.


Kaskokindlustusega kaitstakse oma sõiduk võimalike õnnetuste eest: kui sõiduki juht on liiklusõnnetuses süüdi, kui sõidukile jooksis ette metsloom või kukkus peale puu. Tavaliselt on kaskokindlustuslepinguga kaetud kõik tulekahju, varguse, vandalismi, ärandamise, röövi ja kolmanda isiku poolt tekitatud kahjuga seotud riskid. Sõidukid jägunevad järgmistesse kategooriatesse:


  • Sõiduautod

  • Takso (Bolt, Uber jms) - loe rohkem > siit.

  • Mopeedid ja mootorrattad

  • Pakiautod

  • Veoautod

  • Vedukautod

  • Haagised

  • Bussid

  • Traktorid

Kindlustusobjektiks on sõiduk koos sõidukile paigutatud osade ja varustusega. Täieliku kindlustuskaitse tagamiseks tuleb poliisile eraldi märkida erilimiidiga sõiduki osad: lisatuled, valuveljed, spoilerid, taksovarustus, vintsid, kängururauad, lisamaalingud, autosse paigutatud audio-, video- ja muu tehnika. Standartpaketile lisaks on võimalik valida:


  • Klaasikindlustus. Hüvitab salongiklaaside purunemisel tekkinud klaasikahjud. Koos klaasiga hüvitatakse ka klaasile paigaldatud toonkile. Kui klaasikindlustus lisakaitsena paketile valitud ei ole, on klaasikahjud ikkagi kaetud, kuid kahju korral rakendatakse omavastutust.

  • ​​Uusväärtuskindlustus. Vajalik uue sõiduki korral ning annab täiendava kaitse juhuks, kui sõiduk peaks kindlustusjuhtumi järel hävinema või kaotsi minema. Uusväärtuskindlustus hüvitab auto ostuhinna ehk hinna, millega sõiduk soetati

  • Asendusauto tagamine. Oluline selleks, et peamiselt autoga liikleva inimese elu pärast õnnetust seisma ei jääks. Kui auto on liikumisvõimetu või parasjagu remondis, saab kindlustatu selleks perioodiks enda kasutusse asendussõiduki.

  • Õnnetusjuhtumikindlustus. Paratamatult tuleb liikluses ette ka väga halvasti lõppevaid õnnetusi. Kuigi juhtunut muuta ei saa, aitab õnnetusjuhtumikindlustus tagajärgedega valutumalt toime tulla. Õnnetusjuhtumikindlustuse puhul on kindlustatud õnnetuse ajal sõidukis olnud inimesed, kelle surma või püsiva töövõimetuse korral määratakse kindlustushüvitis.

  • Pagasi kindlustus. Hüvitab kindlustusjuhtumi tõttu kindlustatud sõiduki salongis, pagasiruumis või katuseboksis kaasasolevate esemete kahjustumise, hävimise või kadumise tagajärjel tekkinud kahju.

Kaskokindlustus - Inpro Insurance - inpro.ee/kaskokindlustus


Luksusauto kaskokindlustus


Luksusautod on meie mõistes haruldased või väga kallid sõiduvahendid, mille kaskokindlustus on tavaliselt liiga kallis või ei paku kindlustusseltsid kõrge riski ja hüvitamise kulude tõttu sellistele sõidukitele üldse kindlustuskaitset. Sellistel juhtudel pakume oma klientidele väljaspool Eesti Vabariiki asuvate kindlustusseltside terviklikke kindlustuskattelahendusi või peame kohalike kindlustusandjatega läbirääkimisi luksusautode kaskokindlustuse tingimuste üle, mistõttu saame pakkuda oma klientidele täiendavaid allahindlusi.


Kaskokindlustus - Inpro Insurance - inpro.ee/kaskokindlustus

Inpro Insurance omab selles kindlustusvaldkonnas pikaajalist kogemust, kuna paljud meie kliendid on luksusautode omanikud. Meie spetsialistid teavad täpselt, millistele aspektidele tasub erilist tähelepanu pöörata ja kuidas saada kindlustusseltsidelt meie klientidele kõige paremad tingimused ja hinnapakkumised.

Võtke meiega ühendust, me aitame teid.


53 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page